Kylling i rød karry sauce med ris
Kylling i rød karry sauce med ris

- Kylling i rød karry sauce med ris


Den orginale thailandske smag garanterer en lækker ret.

Det er en kombination af saftig, aromatisk kylling og originale rød karry sauce.


En klassikker fra det thailandske køkken.


Tilberedning - sådan gør du!

I en mikrobølgeovn (800 W):

Fjern papirindpakningen, punkter derefter folien og opvarm i cirka 3 minutter.
På en stegepande eller i en gryde: Varm indholdet i 10 minutter.


Velbekomme!


Ingredienser:

Ingredienser: Sauce 46% [vand, kokosmasseekstrakt, bambusskud 4%, sukker, modificeret stivelse, karrypasta 0,8% (rød chilipeber, urter, krydderier, skalotteløg, salt, limeskal), rapsolie, salt, krydderier, fiskesauce [ansjos (fisk), salt, sukker], kaffirlimeblade, rejepasta (rejer, salt)]; kogte ris 39% (vand, hvide ris, rapsolie, salt); kyllingekød 15 % [kyllingekød, vand, stivelse, hvedefibre, salt, mælkeproteiner (inklusive laktose)].


Allergener:

Indeholder: Fisk, krebsdyr og mælk.

Produktet kan indeholde spor af gluten, selleri, soja, æg.


Næringsindhold

Næringsværdi i 100 g af produktet

Energi 538 kJ/ 128 kcal

Fedt 3,9 g

  heraf mætter 2,6 g

Kulhydrater 18 g

  heraf sukkerarter 2,0 g

Protein 4,9 g

Salt 0,90 g


Nettovægt:

330 gram