Kylling i Indisk karrysauce
Kylling i Indisk karry med ris

- Kylling i Indisk karry med ris


Den orientalske indiske smag garanterer en lækker ret.

Det er en kombination af saftig, aromatisk kylling, sød fersken, ris og cremet karrysauce.


En klassikker fra det indiske køkken.


Tilberedning - sådan gør du!

I en mikrobølgeovn (800 W):

Fjern papirindpakningen, punkter derefter folien og opvarm i cirka 3 minutter.
På en stegepande eller i en gryde: Varm indholdet i 10 minutter.


Velbekomme!


Ingredienser:

Ingredienser: Sauce 46% [vand, ferskner 8,5%, fløde (fra mælk), løg, sukker, modificeret stivelse, rapsolie, salt, krydderier, karrypulver (indeholder sennep) [0,25%], kogte hvide ris 39% (hvide ris, vand), kylling 15%.


Allergener:

Inderholder: Mælk og sennep

Produktet kan indeholde spor af gluten, selleri, soja, æg.


Næringsindhold

Næringsværdi i 100 g af produktet

Energi 470 kJ/ 110 kcal

Fedt 3,1 g

  heraf mætter 0,8 g

Kulhydrater 15 g

  heraf sukkerarter 3,1 g

Fiber 0,6 g

Protein 5,1 g

Salt 0,64 g


Nettovægt:

330 gram